Don Almohadon este marca al producatorul spaniol de saltele, perne, protectoare de saltele, topere si alte accesori pentru somn. Noul catalog Don Almohadon este rezultatul unor eforturi continue pentru imbunatatirea tehnologiilor si gasirea unor solutii inovative, care sa vina in intampinarea cerintelor clientilor nostri cei mai exigenti.

Multumim, inca o data, clientilor si persoanelor care ne-au ajutat zi de zi, ca sa devenim mai buni.

TOATE PRODUSELE REALIZATE DE DON ALMOHADON SUNT 100% DE ORIGINE SPANIOLA

Produse cu memori spuma:
* Corespund cu Oko-tex standartului, certificat 100 categoria 1, care se refera la substantele nocive.
* Corespund certificatului NUG.GEN referitor la toxicitatea produselor medicale, urmand regula DIN EN ISO 10903-5SOP 09-001.
* Suntem membri ECOEMBES, o organizatie pentru protectia mediului si reciclarea tuturor genurilor de ambalaje.

FABRICA:

don-fabrica

CERTIFICATE:

certificado01 certificado02 certificado01 certificado04

GARANTIE:

Noi oferim o garantie de productie deplina de 2 ani, de scimb sau reparatie a saltelei. Don Almahodan prelungeste aceasta garantie gratuit la 8 ani. Care este valabila numai in cazul deformarilor.

INTRETINERE:

Noi Va sfatuim sa amplasati salteau pe rama de sustinere pentru saltea. De asemenea se recomanda sa folositi un protector de saltea impermiabil. Intretineti salteau ferita de umezeala. Intoarceti-o pe partea cealalta o data pe an. Intetineti dormitorul bine aerisit.

IMPORTANT:

Salteaua trebuie desfacuta nu mai tarziu de 8 luni de la data fabricatiei. Dupa aceasta perioada, Don Almohadon nu mai poarta raspundere pentru nici un gen de deformatiuni ale saltelei.

DISTRIBUTIE / CUMPARATORI:

Dupa desfacerea si deplina desfasurare a saltelei pot apare diferente / tolerante asupra materialelor din care este realizata salteaua. Aceasta diferenta se incadreaza in standartele de fabricatie si nu pot reprezenta drept la pretentii / reclamatii. Diferenta / toleranta de 1 cm. la grosimea, latimea, lungimea saltelelor este prevazuta de standartele de fabricatie. Garantia de fabrica nu include defecte cauzate de folosirea necorespunzatoare, aplicarea de forta, suprasolicitare, murdarire, pete, umezeala, reparatii efectuate de terti, modificari la cusuturi sau la genul stofei.

Don Almohadon isi rezerva dreptul, ca toate reclamatiile sa fie studiate de un angajat al sau. Totodata noi Va sfatuim sa pastrati in stare corespunzatoare salteau defecta.